MIKSI SMART HYDROMIX?

Tiedätkö,  mitkä ovat käytettyjen pesukemikaalien kokonaislitrat ? Mikä oli tavoite ja ylittyikö vai alittuiko se ?

Tiedätkö, mikä on pesuissa käytetty toteutunut kemikaalipitoisuus ? Entä kemikaalien loppumiset; milloin ne loppuivat ja kuinka kauan pesukone oli ilman kemikaalia ? Pestiinkö asemalla virheellisesti autoja ilman kemikaalia ?

Autopesuliiketoiminnassa yksi haastavimmista alueista on pitää pesukoneen kemikaaliannostelu jatkuvasti oikeissa säädöissä ja varmistaa näin pesulaadun pysyvyys. Kemikaalit saattavat loppuvat usein juuri ennen viikonloppua, jolloin pesumyynnin menetys maksaa. Ne saatavat olla loppu aseman sitä tiedostamatta, jolloin badwilliä syntyy huonon pesulaadun vuoksi. Tästä seurauksena pesuasiakkaiden menetyksiä.

Pesutulosta säädellään usein itse vaihtamalla hydrominderin suutinta, pumppujen annostelua. Tämän jälkeen ei ole enää tiedossa pesukemikaalien todellinen kulutus eikä optimaalinen kemikaalien annostelu. Pesulaatu kärsii ja asiakasmenetysten vaara on todellinen. Huolto täytyy kutsua paikalle säätämään pesukonetta. Se taas maksaa ja vie pesukatetta.

Pesukemikaaleista esipesuaineet ovat kalleimmat kemikaalit. Miten kauppias voi varmistaa vaivattomasti esipesuaineen optimaalisen kulutuksen per pesu ja sen jatkuvan seurannan ?

Vuodenaikojen vaihtuessa kesään ja talveen, pitäisi kemikaalien optimaalisen kulutusten seurata sitä. Kausisäädöt tehdään kuitenkin tyypillisesti joko liian myöhään tai liian aikaisin. Näin kemikaalien optimaalinen kulutus ei vuodenaikaan nähden ole ajan tasalla; keväällä talvipesuaineita kuluu liian paljon ja vastaavasti syksyllä kesäpesuaineet ovat käytössä liian pitkään. Maan eteläosissa kausivaihtelu tapahtuu eri aikaan kuin maan pohjoisosissa. On kovin työlästä pitää esim. pesuketjun pesuasemat manuaalisesti aina vuodenaikaa vastaavissa säädöissä.

 

lomake